Инструкции

Как да използваме модула разкрояване и кантиране

От страница Каталог можете да добавите желания от Вас продукт от бутона „Добави за разкрой →“

Стъпка 1

В страница Разкрояване и кантиране също може да изберете продукти. За да откриете продукта, който искате, напишете в полето името, доставчика или каталожния номер. След като сте го намерили, натиснете “Избери →”.

Стъпка 2

Ако желаете кант към продукта изберете кант и натиснете “Избери →”.

Стъпка 3

От „Избери артикул“ изберете от падащото меню продукта за който желаете да направите промени. От бутона „Добави нов ред →“, ако сте избрали повече от един продукт на предната стъпка може да добавите още продукти, а ако желаете от „Копирай последния ред →“ може да използвате продуктът от предния ред. Когато сте готови с всички продукти от бутона „Приключи заявката →“ изпращате вашата заявка.

Стъпка 3

След като сте отбелязали размерите в милиметри, колко бройки искате и дали да се реже по фладера, преминете към кантиране, като натиснете бутона “Премини към кантиране →”.

Стъпка 4

Тук попълнете канта, който искате по дължините и ширините. За да откриете канта, който търсите напишете в полето името или каталожния му номер. След като сте го намерили, натиснете “Избери →”. Ако не искате кант на някоя страна, оставете отметка “Без кантиране” на дадената страна. След като сте попълнили всичко нужно, натиснете бутона “Напред →”.

Стъпка 5

На тази стъпка се вижда цялата информация, която сте попълнили. Ако искате да приключите заявката, натиснете бутона “Приключи заявката →”, а ако искате да добавите още артикули, натиснете бутона “Добави още артикули →”.

Стъпка 6

Ако натиснете бутон “Добави още артикули →” ще видите страница, на която се намират заявените от вас артикули. В долния десен ъгъл ще откриете три опции – изтриване, дублиране и редактиране на артикула.

С опцията “Дублирай” може много лесно да направите копие на сегашния артикул, а с опция “Редактирай” да смените рамерите или кантирането.

Над полето “Заявени артикули” виждате модула, с който се добавя нов артикул.

Стъпка 7

След като сте приключили вашата заявка ще видите тази страница, където можете да видите и нейния номер. Всички заявки може да видите като отидете на “Профил” – “Заявки”